Lägenheten – Fråga besvarad 2014-02-28

Hej igen!
Jag skrev om en annan fråga angående min mors bortgång men som jag ej har fått svar på än , men jag väntar fortfarande!
Nu till en annan fråga angående min lägenhet, Jag har frågat om den tidigare 2010 tror jag. Jo det är lite jobbigt som det är nu för när jag är hemma så mår jag dåligt psykiskt, blir deppig och orkeslös tappar all lust och energi, och sen när jag går ut så blir jag som en annan människa får tillbaka energi och lust osv.

Har försökt rena min lägenhet men det hjälper inte! Har haft kontakt med EeWeeM tidigare så vore tacksam om du kunde hjälpa mig med hur jag ska göra!
Kram Lena

★  Fråga besvarad 2014-02-28

Hej igen Lena!
Jag har hittade även detta mejl från dig till frågespalten så jag fortsätter svara dig då jag känner att du behöver lite feedback och en kram. Jag känner att jag inte tänker svara på detta mer än på det sättet jag nu gör då jag vet att jag kommer röra om bland dina emotionella känslor inom dig då det finns mycket inom dig i din ande som behöver läkas.

Jag vänder mig direkt till din inre ande när jag skriver detta.

Det är dags för dig att vakna nu  Lena och sträcka ut dina vingar och bli den du är. Du kan inte stänga in dig själv längre Lena. Det är dags för dig att börja våga drömma igen. ♥

Våga känna hopp om dig själv och din egen framtid och känna inom dig att du kan förändra din livssituation. Och när jag skriver att det är fullt möjligt så vet din inre ande att jag talar sanning. Det är dags för dig att väcka din fenimina energi till liv och bli den underbara livliga kvinna du är och våga tillåta dig själv att älska igen och bli älskad …av dig själv… och din älskade mamma kommer att finnas med dig hela vägen under denna process.

Hon kommer finnas där för dig som din guide och hjälpa dig att våga fälla ut dina vingar.

Min mor – Fråga besvarad 2014-02-28

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Some people think that to be strong is to never feel pain.
In reality…
the strongest people are the ones who feel it,understand it,and accept it. ~

~♥ ~

~Sometimes the strongest among us are the ones who
   Smile throught silent pain
   Cry behind closed doors
                                                And
Fight battles nobody knows about~

~♥ ~

 

…and once the storm is over you won´t remember how you made it throught,
How you managed to survie.
You won´t even be sure,in fact,whether the storm is really over.

But one thing is certain.
When you come out of the storm,you won¨t be the same person who walked in…

 

Speciellt utvald  sång till dig från andevärlden ♥:

 

 

 

Ett svar på ”Lägenheten – Fråga besvarad 2014-02-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *