Min mor – Fråga besvarad 2014-02-28

Hej !
Min mamma dog nyligen 11/1 . Det gick så fort allt. Hon låg hemma och var lite dålig ett par veckor men inte anade jag att det var så illa! Jag pratade med henne i telefon på morgonen 7! 1 och bad henne åka in med ambulans, vilket hon gjorde då. Jag var på sjukhuset och hälsa på. Tror hon kände igen mig då

.Hon hade fruktansvärda smärtor så hon var väldigt omtöcknad just då. Min son var där också dom hade ett väldigt stort band emellan sig.Han blev dock väldigt knäckt av att hon dog (endast 70 år ) vi trodde hon skulle leva länge till så det känns så overkligt att hon är borta. Jag är en väldigt öppen person och brukar känna på mig saker innan men har inte gjort det än.

Brukar prata med henne- hör hon mig Jag skulle vilja att hon kom och hälsade på mig.Kommer hon göra det?

Jag saknar henne så mycket och undran är stor visste hon om att hon var allvarligt sjuk?
Många frågor men skulle bli så glad om jag fick svar på nåt?
mvh Lena

 Fråga besvarad 2014-02-28

Hej Lena!

Jag förstår att du saknar din mamma och att du fortfarande är i sorg efter hennes bortgång. Jag kan också uppfatta och känna att du verkligen trodde din mamma skulle leva till hon blev över nittio år och därför har du varit så avslappnad i ditt tänkande och kännande kring din mamma därför att i ditt hjärta så kände och trodde du verkligen att hon skulle leva minst 2o år till. Och det jag kan uppfatta och känna från dig är att det nog är detta som gjort att sorgen blivit extra tung. Du kan inte förstå varför du som är medial inte kunde känna på dig något alls. Inte ens den minsta lilla förvarning. Inget. Utan allt hände väldigt snabbt och overkligt och överraskande,för er alla.

Jag har inte lyckats få kontakt med din mamma som ande men jag har uppfattat från andra andar som finns runt dig och din familj  och som fanns vid din mamma sida på sjukhusbädden och var de  andar som hjälpte henne över till andra sidan och det verkar som alla blev överraskade  av utgången av hela situationen.

En äldre man i ca 94 års åldern med silvergrått hår och silvergrått pipskägg säjer att din mamma faktiskt inte kände sig döende och när hon drabbades av denna kraftiga smärta inne i kroppen, så kom utgången som en överraskning även för henne och hon hann aldrig ställa in sig på att hon var så sjuk att hon skulle dö. Plötsligt hade hon tagit ett djupt andetag i en smärtattack och funnit sig själv ståendes vid sängen och se era anhöriga och denna mannen med silvergrått hår och silvergrått pipskägg var den som berättade för henne vad som hänt och varför och han var också den som tog henne i handen och visade henne till den platsen hon är nu för att läka i sin själ.

Jag uppfattar att din mamma just nu befinner sig på en plats där hennes själ läker och healas och detta brukar andevärlden göra mot människor som avlider hastigt och inte är förberedda varken psykiskt eller andligt. En slags “vagga själen till ro stadium”. När din mamma är läkt i sin själ som ande så kommer hon att vara kontaktbar som ande och då kommer du att känna av henne och hon kommer ge dig tydliga tecken som du inte kommer att misstolka.

Då kommer du att kunna nå henne medialt och din mamma kommer alltid finnas vid din sida som en slags ängel,en guide. Det är skrivet i akasha att din mor är den som blir din guide då hon i sin ande core är en ängel. Detta är en mycket sorglig och tragisk händelse i ditt liv  och du har förlorat din mamma älskade men.. Lena…jag kan också se att detta är början till något nytt för dig, som kommer förändra ditt liv  och… den som kommer finnas vid din sida hela tiden är din mamma.

Fast nu som en kärleksfull guide, en slags ängel som känner dig väl och mycket personligt. En ängel som levt som människa och med fast, trygg och stabil hand kan hjälpa dig finna dig själv.

Det är tid för dig att vakna nu. ♥ 

 

Från en ängel:
Så mörk blir aldrig natten
Att ljuset helt dör bort
Eller tårarna
Skratten
Som finns hos dig för gott
En stråle ljus kan tina upp
En frusen själ
Därför ger jag dig en av mina
Och önskar dig
Allt väl

~♥ ~

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *