Vem skadar mina djur

Hej jag måste fråga vem är det som retar och skadar mina djur här hemma. Om min intuition säger mig rätt så är det en man som har levt här innan oss och han gillade inte djur, han har ev även dödat oxå. Men det behöver ju inte va han som spökar för vi har flera andar/spöken som är hos oss men det han som är stark. MVH ELAINE

Hej Elaine! Det är mannen du känner men åxo en pojke/kille. Ser ut till att vara 12-15 år, slitna kläder, äppelknyckarbyxor. Han var elak mot djur när han levde och har inte släppt det. Du ska säga till honom att gå över till andra sidan och att han inte blir bannad för det han gjorde när han levde. Han går inte över om han tror att han får skäll för det. Säg honom att han blir förlåten bara han går mot ljuset. Detta kan du göra med den äldre mannen åxo om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *