min dotter../vem är hos oss

Hej, 4/110ch 31/10 har vi "pratat" om detta.Jag har ju senare skrivit till dig(som du kanske inte sett ännu) med en frågan om de nu åkt till andra sidan då det blivit så lugnt här. Alltså läget verkar ha lugnat sig efter klock tickandet och tvn.Jag lovar: JAG är seriös med detta! Jag hoppas verkligen det blir ett slut på eländet! Det jag skulle vilja veta är om alla andar vi haft här är på andra sidan nu och varför jag undrade från vems sida av släkten anden är/var: var bara därför att du gav mig 2 olika alternativ så jag har svårt att komma fram till vem det är.. Tack för att du angagerar dig!

Hej Åsa! Vill säja att jag även svarat den 8/11 ang detta.Nu har jag fått svar varför det varit problem för mig att länka till dig eller varför mina guider inte vill att jag ska "lägga mig i". Det har på gått rening hemma hos er under en tid. Det är alltså inget som skett under bara en timme då ni bad om hjälp utan har hållit på sedan dess i olika omgångar. Det är svårt att förklara enkelt för den som inte är invigd i hur rening fungerar och hur Heliga Änglar arbetar. Då är det inte bra att lägga sig i och de störs av att jag skickar energier som ska "kolla" då även de "städas bort" eftersom mina guider inte tillhör dig.Hänger du med? Vad du nu än har gjort så har du verkligen menat det från hjärtat och det är skillnad hemma hos er. Men det finns en man kvar och det är den mannen som tillhör DIN pappas släkt längre tillbaka.Han har problem med talet och visar att han hade problem med halsen/talet även när han levde. Han levde/dog vid 1830 och kallar sig KnutErik. Vilken slags släkt han är dvs bror,kusin på din pappas sida osv förstår jag inte.Dessutom haltar han. Och varför han är kvar hos er och anser sig vara beskyddare eller "skyddsängel" vet jag inte heller. Du får släktforska lite i historien och se om det kommer fram något som har med hästar och stall att göra.Vilket var det han sysslade med. Hoppas ni får det lugnare hos er och lyckas lösa "mysteriumet" med släktingen själva annars får ni be ett medium komma hem till er och tala med honom. Det är alltid betydligt lättare att befinna sig i samma rum som anden och direkt kan ta in dennes energier än att länka på avstånd. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *