Tack! En fråga till…

Hej! Tack för tidigare svar. För en tid sen gjorde en vän och jag ett kort besök i ett bostadsområde jag aldrig varit i tidigare. Husen är byggda "i cirkel". När vi kommer in i cirkeln känner jag något i stil med klaustrofobi, jättejobbigt, och säger det. Ja, svarar min vän, det blev alldeles tungt på min vänstra sida. Det lättade när vi åkte upp i huset. Jag undrar, kan Du se vem/vad som gav sig till känna? Hälsningar B.

Hej! Jag kan inte uppfatta att det var någon specifik ande ni stötte på utan istället hela platsens sk energifält som kan vara från både de som bor där levande här och nu även från de energier som de kan ha i sina hem. Sådan energi kan lättare sk "slutas" om husen är byggda just i en circel. Det är det svaret jag kan ge. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *