När morfar kom på besök.

Kan inleda med att berätta att min första kontakt med morfar skedde kort efter han dog, han kom till mig i drömmen för att ta adjö antar jag. Det märkliga med själva drömmen var att han visade att min mormor skulle flytta från huset och till en lägenhet. Mormor bodde vid det tillfället i deras hus och hade ingen anledning att flytta. Jag träffade min mor några dagar efter och kände att jag var tvungen att berätta för henne om min dröm. Det visade sig att mamma den dagen pratat med min mormor i telefon och hon berätta att hon tänkte sälja huset och flytta till just en lägenhet… Bara en slump? Kanske det vem vet? Sen har jag haft en dröm till, i drömmen ringde min morfar på dörrklockan och jag öppnade dörren, jag tittar på honom och blir rädd samtidigt som jag säger; du är ju död!!! och stänger dörren igen. Sen har det varit lugnt tills för ett tag sedan. Jag satt hemma hos mitt ex och grämde mig över att jag "stängde dörren" i drömmen, kändes som jag stängt dörren för kontakt men oj vad jag bedrog mig på den punkten… Någon vecka efter detta började det hända saker, det var söndag och och jag hade inte gjort ngt speciellt utan gjorde mig iordning för att sova, när jag lagt mig i sängen med min bok börjar jag känna mig iakttagen och obehagligt till mods så jag går upp och stänger sovrumsdörren. (Det brukar jag aldrig göra, bott hemifrån sen jag va 16 och trivs med att vara själv.) Går och lägger mig igen, somnar och vaknar livrädd av att "någon" tar tag i halsen på mig och ger mig en halvhård smäll i sidan! Blev verkligen livrädd och det är inte likt mig. På morgonen fundera jag på om det var kramp eller ngt sånt men d stämde liksom inte in.. Måndagskvällen kom och dags att gå och lägga sig igen, samma känsla kommer tillbaka men denna gång tänder jag lampan i hallen utanför sovrummet i stället för att stänga dörren. Ligger och läser min bok, har svårt att komma till ro och somna, klockan blir ca 01.30 ser jag på min mobil. Rätt som det är får jag en knuff i sidan och därefter hör jag ett för mig grymt kusligt väsande och helt oidentifierbart ljud, det kommer inifrån mitt sovrum fast ändå långt bortifrån på ngt konstigt sätt. Jag blir helt stel av skräck verkligen! Ligger på mage i sängen och bara stirrar in i sänggaveln, vågar inte röra mig. Efter några minuter vänder jag på huvudet lite snett bakåt och får syn på min taklampa, den är i ganska modernt snitt med tunna plastbitar som hänger ner och dessa har börjat snurra!! Då trodde jag att jag höll på att bli tokig på riktigt! Lampan lugna ner sig efter en stund och jag vågade se mig om i övriga rummet. Jag var fullkomligt skräckslagen och somnade inte innan ca 04.30 på morgonen med täcket över huvudet. Lampan ligger numera i garderoben.. På tisdagen fick jag besök av ett medium som redde ut ett och annat sen dess har jag fått vara i fred. Detta var min morfar och han hade ett viktigt meddelande till mig som jag nu har fått…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *