Skyddsängel – Fråga besvarad 2013-10-14

Hej, har jag någon som vakar över mig och vem i så fall?

Och vad levde jag som i mitt förra liv?

Tack så mycket

kram

 

★ Fråga besvarad 2013-10-14

     Frågan inskickad: 5 Jun, 2013

Hej! Jag fann din inskickade fråga från början av Juni bland de obesvarade och olästa insända frågorna. Jag vill bara bekräfta att jag läst den men jag känner att jag inte kan svara på din direkta fråga om vem du har varit i ditt förra liv då det inte riktigt är min “andliga inriktning” att besvara på tidigareliv frågor här i spökwebbens frågespalt. I bland kan det hända att något dyker upp när jag läser en fråga men jag har gjort valet att inte besvara direkta frågor i detta ämne.

Du frågar om det finns någon som vakar över dig och jag svarar att Ja alla människor har någon som vakar över dem. Det spelar ingen roll om man är troende eller inte utan alla har ändå någon som finns där i form av energinärvaro…  Från en  mer andlig synvinkel kan jag uttrycka mig som så att : allt som existerar från minsta myra till största träd,från bergstopp till land,från människa till växt…allt har något eller någon som vakar över dem eller mer observerar vad som händer och sker. Naturen har sina former av “väktare” och djuren har sina och människor har sina.En del kallar dessa processer för naturlagar som styr medan andra kan se detta som energier och väsen i sig som har sina olika ansvarsområden inom allt.

Eller så kan vi säja att de olika naturlagarna har “personifierats” till egna väsen  sig och många av dessa är kända inom mytologi och natur tro som naturväsen och inom olika religioner som änglaväsen så det beror lite vad man vill tro på…men den gemensamma saken för dem alla att de finns här för att vaka och beskydda “sitt område” eller sin sak,art,element osv och samma gäller för människan. Alla människor har någon som vakar över dem även om vi inte kan uppfatta det. De flesta uppfattar detta som sin egen tankeröst eller sin egen intuition och magkänsla.

För en del känns det viktigt att “veta” att det finns “något” som vakar över dem och för andra gör det ingen skillnad.

Och vad man tror eller inte tror spelar i det stora hela ingen roll… 😉

Det jag kan känna kring dig är att det finns en äldre man som visar sig i 70 års åldern med kal hjässa och mycket mycket  blå ögon och en vit  beige klädnad som en långklänning och han verkar känna dig och din familj väl sedan generationer. Han känns som någon som vakar över din generation.

Han har en lång guldkedja runt halsen som ser ut som en Oruborus orm i koppar guld aktig nyans.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ouroboros

Han känns inte som en vanlig ande. Han känns mycket gammal. Mer än 70 år. Och han talar arameiska.

Och han ger mig namnet “Esaiah -el”.

http://biblesuite.com/greek/2268.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Isaiah

Han är en Ashram

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashram

Jag kan inte svara mer än så. Tyvärr.

Du kommer att veta i framtiden vem detta är och varför han finns runt dig och din generation och familj.

Det har att göra med vem du är och har varit .

Och jag tror att jag just besvarade din fråga.(Se betydelsen av Ashram)

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Follow your heart. Your heart is the right guide in everything big.~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *