Skrattet?- Fråga besvarad 2013-10-14

Hej!

Jag är en tjej som har varit med om en grej.. ,Det började med att jag hade gått och lagt mig. Pappa satt fortfarande uppe och lyssnade på musik som jag kunde höra ända in till mitt rum. Då hörde jag som ett häxskratt. Jag trodde att det var pappas musik, men det var omöjligt. Det hördes inne i mitt rum väldigt tydligt. Jag låg dyngsur av svett och lyssnade noga efter mer, men det var allt.

Vad kan detta ha varit?

★ Fråga besvarad 2013-10-14

     Frågan insänd den:2 Jun, 2013

Hej ! Jag hittade din fråga när jag går igenom den sista  högen olästa och obesvarade frågorna från Juni månad. Jag vet inte om du sänt in denna fråga flera gånger och att den har blivit besvarad redan innan men vill ändå bekräfta att jag läst detta och samtidigt ge dig en litet svar utifrån det jag känner.

Nu är det ett tag sedan detta hände men jag kan ändå inte känna eller uppfatta något övernaturligt kring din upplevelse. Ibland när man ska gå och sova och kroppen börjar slappna av eller komma till ro och ställa in sig på att sova så verkar det som man ibland kan ha lättare att ta till sig och höra “ljud” som man annars kanske inte ens skulle lägga märke till pga att en massa andra vardagsljud tar över.

Jag kan faktiskt inte känna något övernaturligt kring detta utan spontant blir det att jag tänker på att du kanske uppfattade något från en en granne? Jag  vet inte hur du och din pappa bor men om ni bor i en lägenhet så kan man ibland höra de mest konstiga saker från grannar som förvrängs genom väggarnas isolering så man hör både det ena och det andra som blir “konstigt” eller så kan det ha varit någon utanför på gatan som skrattade och skojade med någon annan i sällskapet. 

Jag känner inte att detta är något du behöver oroa dig för eller fästa dig vid. Har det hänt andra konstiga saker utöver detta som både du och din pappa reagerat på…ja då kanske det kan finnas något övernaturligt…men…jag känner inget alls. 😉

Har du något annat du undrar över så är du välkommen att skicka in en ny fråga!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *