Spökskola?! -Fråga besvarad 2014-12-01

Jag arbetar på en skola som byggdes för ett bra tag sen. Hur gammal den är kan jag inte svara på. Dock är skolan stor och byggd i tegel. Det sägs även att skolan användes till andra saker förr i tiden. Några säger att de har hört saker och sett lampor tändas sent på nätterna. Ingen vill heller vara där själv efter stängningen på fritids. Känner mig aldrig ensam om jag är kvar sist. Så frågan är om det är en läskig byggnad, personal med vild fantasi eller om det är någonting annat där?

Fråga besvarad 2014-12-01

Hej!

Min  personliga uppfattning är att det är ganska vanligt att det förekommer någon form av paranomala fenomen eller  lättare  “spökerier” i byggnader som funnits länge och speciellt i byggnader där många människor har kommit och gått. Skolor, sjukhus, bibliotek, museum  är till exempel platser där många människor samlas dagligen och kommit och gått i tiotals år eller till och med hundra tals år. Det är enligt min uppfattning ganska sällan är  andar eller spöken som människor känner av utan oftast handlar det om känsloavtryck och minnen som finns kvar som energier i husets väggar. Ta till exempel om du kommer in i ett klassrum och några elever är på dåligt humör och  minns hur detta kan  påverka resten i klassen och  hur en hel dag kan påverkas av vilken energi och vilket humör vissa sänder ut och har tagit med sig till skolan och från att ha varit på ganska ok humör så kan man själv påverkas och   bli mer lättirriterad ,trött och känslig den dagen.

Eller det kan handla om att du kommer in i ett rum och bara ” känner” att här har det varit bråk och hårda ord… även om inget säjer något och alla surar… man bara känner stämningen i rummet. Allt detta som vi känner från varandra är emotionell energi som vi suger åt oss som svampar in i våran egen aura och beroende på hur känsliga och är du riktigt empatisk (det behöver inte ens handla om att vara medial) så kan du såga åt dig en massa energi från människor, byggnader, hus och omgivning.
Jag känner att i den byggnaden du beskriver så handlar det mer om energi avtryck som lever kvar i husets väggar och utrymmen än om spöken eller andar. Energiavtryck kan ge högst verkliga synliga fenomen och även fenomen som hörs. Det kan vara smällar i dörrar, steg från svunna tider eller att tider plötsligt korsar varandra så du nästan kan se och känna som i en film korta deja vu stunder från svunna tider.
Jag kan känna av energi avtryck ända tillbaka från början av 1570 talet från exakt den platsen men jag kan inte svara på exakt vad det är jag känner av. Det handlar om tre skilda epoker med tre skilda händelser som lämnat stora energiavtryck. Först kommer det energi från marken i sig och som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden a la 1100 talet och andra epoken handlar om 1570 -1740 från samma plats och sista epoken av en förändrad situation över området kommer från slutet av 1890 talet och fram till idag. Om du hittar någon som kan historia över den platsen du syftar till så kommer du även finna svar vilka dessa tre perioder handlar om och vad det är som skiljer dem åt.
Jag kan inte känna några andar eller spöken som orsak även om jag kan känna att det finns energier och spår av människor som andats levt, svettats , gråtit, skrattat och existerat på denna plats genom flera tider. Det finns ingen anledning att känna obehag eller rädsla utan istället…försök att se det för vad det är och våga känn nyfikenhet inför “fenomenet” och istället för att stressa ut från byggnaden när du ska låsa… så  du kan lugnt vandra igenom efter dagens slut när alla gått hem och ta god tid på dig  att släcka och låsa och känn historia , kultur och epoker andas ♥ i huset och på platsen.

 Ta hand om dig !

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★ 

 Copyright  EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

~Ett barn skrattar i genomsnitt 400 gånger om dagen.

   En vuxen 15.

   Vart tog alla de 385 skratten vägen??? ~

★ Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *