Vad skrämde sonen? – Fråga besvarad 2014-12-01

Usch vad obehagligt! Milo min lilla som på 2 år gav mig kalla kårar nu på morgonen runt 5. Han sa att han såg “farfar” i taket :O Pekade mot taket mitt i mörkret samtidigt som han skakade av rädsla bredvid mig i sängen och drog täcket upp över ögonen. “Fafa, fafa, rädd, farligt” upprepade han gång på gång med skärrad röst och så pekade han rätt upp i taket!

Kan ju lova er att jag tände lampan och tog ungen som klamrade sig fast som en schimpansunge kring höften på mig och sprang ut ifrån rummet! Saken är att hans farfar lever.

Vem kan han ha sett? Kan ni hjälpa oss? 🙁 nu är han livrädd och vågar inte gå in i sovrummet igen!

Fråga besvarad 2014-12-01

Hej!
Jag känner att jag ska fatta mig så kort och okomplicerat som möjligt.. Jag kan faktiskt inte känna något andligt eller övernaturligt kring det du beskriver och jag hoppas att det gör att du kan andas ut. Det jag kan uppfatta är att det mer har med naturliga mardrömmar att göra och synintryck som ditt barn försöker omvandla och det blir de mest bisarra och besynnerliga mardrömmar. Har du hört talas om nattskräck?

Jag sänder några länkar som har mer psykologisk inriktning och som behandlar detta “fenomen” och problem som är ganska vanligt hos barn och så kan du läsa kring detta ämne och se om det är något du kan relatera till när det gäller ditt barn. Det viktigaste  är att du som förälder behåller lugnet och förblir det trygga ankare som han behöver och inte “uppmuntrar” hans rädsla.

Och ju snabbare du försöker att lösa “problemet” så är chanserna stora att åtgärda det så det int blir något varaktigt. Jag vill egentligen inte använda ordet “problem” då ordet i sig skapar ytterligare negativitet i hela situationen.
http://www.tryggabarn.nu/12-ar/somn/mardrommar
http://www.somnapne.se/2014/09/mardrommar-nattskrack-och-somngang-hos-barn/
Det jag kan uppfatta ytterligare är att ditt barn råkade vakna i mardrömmen och du vet hur det kan bli om du drömmer en dröm som är verkligt intensiv och verklig och plötsligt så vaknar du mitt i drömmen och vet inte riktigt var du är, om du är kvar i drömmen eller vad som händer. Vissa drömmar kan skapa så starka avtryck att de kan påverka oss i många år på grund av hur bisarr eller konstig en dröm är.

Det rådet jag kan få från “andevärlden” är att det finns ett okomplicerat sätt att råda bot på just denna  rädsla för rummet på grund av drömmen och det är att be din farfar komma på besök och ställa sig i rummet och tala snällt med någon nalle eller något gosedjur som din son tycker om och då kommer din son att förknippa rummet med något positivt istället för något negativt och nallen kommer påminna om din farfar och ingen skrämmande dröm. Om din farfar inte har möjlighet att komma så kan det räcka med ett ett foto på farfar som du visar medan du låter din lilla son få höra din farfars röst i telefon om att allt det snart är jul och allt är frid och fröjd. Det viktigaste  är att den personen som nu förknippas med något mardrömslikt och obehagligt istället snabbt förknippas med något positivt. Jag är ingen barnpsykolog utan detta är ett råd jag får från “andevärlden” av de som finns runt dig och känner dig, din son och din familj bäst.
Lycka till!

Givetvis är du välkommen att återkomma till frågespalten om du känner att det handlar om något annat och vill jag ska tänka om. 🙂 
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

 

2 svar på ”Vad skrämde sonen? – Fråga besvarad 2014-12-01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *