Stjärnbarn – Fråga besvarad 2014-01-30

Hej igen!

Du sa att min stora tös 10 år är ett stjärnbarn enligt andevärlden…Är jag också en empat?

Jag har upplevt mycket, den värsta,eller mest intressanta upplevelser var i Borgvattnet då jag fick en pigas känslor som var en sån fruktansvärt sorg,grät rätt ut,svårt att förklara,men jag vet att det var det bara .Och hemma har jag haft andlighet förut,besök som jag till ock med vet vad de brukade göra för att busa med mej j(ett medium visade det jag redan visste)

Har även sett tydliga skuggor…Eller kan bara barnet vara stjärnbarn? Hmmm

★ Fråga besvarad 2014-01-30

Hej!

Jag kan förstå att mitt svar gav dig mer frågor och funderingar …kring dig själv och din egen andlighet och det jag kan känna är att du och din dotter har olika andliga ursprung och olika andliga vägar att gå men ändå så kompletterar ni varandra perfekt.

Det som gör att det blir skärningar och tunga perioder är att ni båda är väldigt sensitiva och empatiska även om ni är det på olika sätt. Den gruppen som kallas “stjärnbarn” vilket blir lite komiskt om vi ska slänga in lite skepticism och vetenskap i det hela…så har det framkommit forskning att vi ALLA ursprungligen kommer från stjärnstoff…vilket faktiskt gör oss alla till stjärnbarn om vi nu ska vara kinkiga… 😉

http://www.rymdforum.nu/?id=1093

men… när det pratas om stjärnbarn i andliga kretsar så är det lite annat man  tar upp som kännetecken. Det är lite svårt att förklara om man inte upplevt det,men så kallade “stjärnbarn” som även går under många andra namn,brukar faktiskt veta själva direkt vad de är och de liksom föds med en känsla av att inte höra hemma på jorden fullt ut. Och framförallt är deras känslighet väldigt djupgående på en helt annan nivå som är svår att förklara. Det handlar tex om att uppleva en annan människas smärta eller känslor så det lamslår hela muskelsystemet och känns som skärande glas ända in i benmärgen. Empatin är på en helt annan nivå som ger fysiska fenomen hos den som övertar känslor från andra. En negativ känsla från en person som skickar hatiska tankar kan skapa en känsla som påminner om krita mot griffeltavla som skär ända in i benmärken eller som glas splitter rakt in i kroppen som trasar sönder en inne från och det känns som någon skär i en med kniv inne i kroppen. Denna empati kan alltså uttrycka sig i rent fysiska former  och upplevas högst fysiskt som reaktion på andras tankar eller känslor.

Det  är därför som dessa människor i andras ögon kan agera konstigt,eller överdrivna eller överkänsliga,men…det är för att de KÄNNER allt detta som ingen kan förstå som inte själv upplevt det. Och så döms de ut och stoppas in i ett fack att vara konstiga när de istället borde behandla med stort kärlek och tålamod då de är sådana människor-sk stjärnbarn-kan ha som andligt uppdrag att bära andra människors smärta.

Det är med andra ord människor med kosmisk härkomst och som kommer från andra galaxsystem och stjärnsystem och när jag pratar om att vara empat och känslig så är det verkligen förstorat och förstärkt gånger 1000.

En människa som är medial och har mediala gåvor brukar också vara mycket empatisk och känslig och uppfatta andevärlden med sina sinnen,tal hörsel,känsel,lukt och man kan ta på sig andens känslor som är både positiva och negativa.

Den här sidan handlar om mediala barn:

http://www.gudinnansoas.se/kursmojligheter/mediala-barn-sjatte-sinne/

och då kan du jämföra med länken om stjärnbarn och på vilket sätt de är empatiska och uppfattar sig själva och livet.

http://karlzons.com/stjarnbarnvandrare/

 

Och som jag skrev innan. Jag känner att du och din dotter är olika i eran andlighet och ni båda är empater och känsliga men ni delar inte samma slags ursprung till varför ni är empatiska.

Och ni båda kompletterar varandra perfekt och  ni har båda en  lika  viktig funktion och plats att fylla i denna värld.♥

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *