Tänker han också på mig? – Fråga besvarad 2014-01-31

Hej!
Sommaren 2013 tog jag studenten. Under det sista halvåret i skolan så kom jag och en klasskamrat väldigt nära varandra.
När vi hade vår slutproduktion så jobbade vi tillsammans och sjöng ihop. Efter alla uppträden var klara så skrev jag ett meddelande till honom på facebook. Jag ville att han skulle veta att det varit så roligt att sjunga med honom och att vi verkligen klickade på scenen, jag skrev även att han är så himla trevlig m.m.
Jag fick svar direkt, han blev jätte glad över det jag skrivit och skrev väldigt mycket tillbaka, han höll med om att vi klickat så bra och att vi är väldigt lika som personer. Sen så fortsatte vi skriva hela den dagen, en helg.
På balen och studenten så kom vi väldigt nära då med, vi kramades lite och pratade mycket.
Jag blev smått förälskad i honom, men jag visste att det var förälskelse som var mot honom som vän.
Jag hade/har pojkvän.

Men nu undrar jag, vi har alltså inte pratat sen vi slutade skolan. Vi har ju facebook och instagram, så vi gillar statusar och bilder. Men.. tänker han på mig som jag tänker på honom? Jag har den senaste tiden börjat drömma om honom väldigt mycket, vi har kul och skrattar och jag blir varm i hela hjärtat! Inatt så drömde jag dock att vi blev ett par.
Jag vet ändå att jag inte har sådana känslor för honom, men jag har förälskat mig i denna vän. Jag hoppas du förstår vad jag menar.
Har vi känt varandra i tidigare liv? Ska jag skriva till honom? Jag vågar inte riktigt då han kanske känner att han har “gått vidare” med sitt liv.

Tack!

★  Fråga besvarad 2014-01-31

Hej !

Ja jag förstår och känner faktiskt exakt vad detta handlar om och detta är ett fenomen som kommer bli allt vanligare bland människor i framtiden och även skapa stor förvirring för många då vi människor är så ovana vid konceptet att möta människor som berör oss i våra hjärta och till och med kan skapa känslor av förälskelse och… men…det hela handlar om att vi möter människor hjärta till hjärta och vi behöver komma bort från vårat invanda tänkande att vi när vi möter människor och känner kärlekskänslor för dem så handlar det direkt om relationer eller “oj jag mötte en person som skakade om hela min tillvaro och det kändes som om jag mött honom förut och mitt hjärta började brinna och …och …och… nu bara måste det betyda att jag måste bli ihop med honom…”…men vad ska människor börja göra när de börjar känna samma känslor till grannen, snubben i kassan i mataffären, till främlingen på busshållplatsen…

Nu kanske det verkar som jag helt spårat ur här och börjat prata i sömnen eller något men…om tio år så kommer de flesta förstå vad jag skriver här och nu…

Och de flesta kommer ha upplevt det du upplever fast med både gamla,unga och även känna denna samhörighet till både män och kvinnor. Därför att  agape kärlek är könslös…

Vad jag vill ha sagt med detta är att det är detta fenomen jag känner från dig och ditt hjärta  och att du upplevt  exakt detta och därför tänker jag inte skriva på ett sådant sätt så det uppmuntrar dig att tänka i andra banor. Jag kan nämligen känna att du trivs i den relationen du har och det finns ingen anledning att bryta detta men det finns heller ingen anledning att inte söka kontakt med denna kille då han är en sådan som du kan se som en andlig bror och det är lite det jag kan känna från honom…Han reagerade på eran hjärta till hjärta koppling och det var djup kärlek men på ett nytt sätt och som till en syster-bror fast ändå inte. 

Välkommen till den nya tidens kärlek och hur det kan kännas. Nästa kännetecken kan vara fysisk som tex värme eller hetta i hjärtat eller runt hjärtat när du tänker på honom eller han på dig. Det är ett tecken på att en andlig koppling hjärtat till hjärta finns.

Detta är den framtida evolutionerade människan – att känna och möta människor och känna kärlek på ett nytt sätt…ej att förväxla med romantik eller relationer eller förhållande och det är detta som kommer bli människans utmaning.

Oj oj oj nu har EeWeeM blivit komplett galen här …tänker någon…Visst är det härligt 😉 Men om tio år så får vi se hur galet detta var det som jag skrev nu idag…

”Tro inte på något bara för att du har hört det. Tro inte på något bara för att någon sagt det och många upprepat det, eller bara för att dina lärare och de som är äldre än du säger det. Men när du själv iakttagit och analyserat, när du finner att allt stämmer med vad ditt eget förnuft säger – då ska du acceptera det och leva därefter”. //Buddha 563-483 f. Kr.

Mitt råd till dig är att se det som en underbar härlig upplevelse och ta det inte på för stort allvar och tolka det som att du nu måste lämna din pojkvän för denna. Nä…detta är en annan form av kärlek.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *