Vårt hus – Fråga besvarad 2014-01-30

Hej,

Jag skrev till dig ofta när du var på spökwebben första omgången angående min bror. Vill säga välkommen tillbaks!
Undrar över vårt hus som vi flyttade in i 2011. Det “känns” som om någon/något finns här. Speldosor som börjar spela, någon som går i trappan,känns som att någon tittar på mig när jag lagt mig etc. Det är inte ett gammalt hus men platsen är “gammal” om man säger så…

Med vänlig hälsning
Annette

★  Fråga besvarad 2014-01-30

Hej Anette! och tack för din ditt välkomnande. Det värmer. Jag är mycket glad över att vara tillbaka på spökwebben och valet att komma tillbaka och svara på frågor kändes helt rätt på alla sätt. Jag önskar nu bara  att jag nu under detta året ska få mer tid att svara på fler frågor ,oftare och speciellt då vi på spökwebben genom året har noterat det enorma behovet hos människor av att kunna vända sig till något forum som behandlar både  övernaturligt och det mer skeptiska och som man kan vända sig till och fråga om vad som helst och framförallt … där pengar inte är i fokus.

Det som driver oss på  spökwebben är vårat  gemensamma intresse för det övernaturliga  och vårat ointresse att att låta andlighet vara vinstdrivande…och att  finnas till för människor som delar samma intresse utan att pengar ska bli ett hinder eller en orsak till att man inte kan söka hjälp eller ställa frågor.

Därför finns frågespalten. Och därför väljer jag att svara på frågor i frågespalten och ingen annanstans.

Det kanske inte blir så många svar varje vecka men jag försöker istället att svara bättre till de som jag väljer att svara. Och jag läser allt.

Jag hoppas som sagt bara att jag ska få mera tid framöver under detta året att lägga ner mer tid på att svara då det kommer in mycket frågor och jag önskar jag kunde svara på allt ,direkt.  

Jag måste erkänna att jag inte är känner igen det du berättar och inte riktigt kan minnas tidigare frågor men jag kan känna igen din energi.

Och ja, jag kan uppfatta att det pågår en hel del aktivitet i det huset som ni nu bor i. Jag känner inte att det är obehagligt eller negativt på något sätt utan det är mer att jag känner att det finns energier och rörelser av olika slag som verkar höra samman med huset i sig och tidigare ägare till den som bott i ett hus som ska ha varit byggt på denna plats innan dagens hus byggdes.

Det mesta av aktiviteten kommer från så kallade tidigare bebyggelse och tidigare hus. Det blir som två världar krockar. Minnen och avtryck från historia som “vandrar” på platsen och rör sig genom det mer “nybyggda huset” och de gamla energierna blandar sig med nya energier från anhöriga och släktingar.

Men…trots denna aktivitet så är det inget jag känner är obehagligt!

Det är denna kvinna i 58 år åldern som är synnerligen förtjust i speldosor kommer från en herrgård ? i närheten och hon är” fin dam” med hög spetskrage och hon heter Elina Elsie  Viktoria Silverstierna ? ??och känns helt malplacerad i ditt hus. Hon hamnar liksom i mitten av allt och jag vet inte riktigt var jag ska placera henne eller varför hon är i ditt hus men hon är den som spelar med en silverspeldosa? och bara dök upp från ingenstans länkad till dig.

Jag sätter alla dessa frågetecken då jag faktiskt inte vet var jag ska placera henne så jag får nog avvakta och se om det framkommer annan information och då får jag i så fall uppdatera detta svar. Denna kvinna tar  nämligen över all energi så jag kan liksom inte se något annat varken kring dig eller ditt hus eller andra andar då hon liksom bara tog all plats.

 Nej…Jag blir  nog tvungen att lämna detta lite åt sidan och se om svaren kommer vid ett senare tillfälle. Hoppas det är ok för dig. Och om du känner igen denna kvinna så får du gärna skriva och berätta vem hon är. Då jag faktiskt inte vet varför hon tar så mycket plats och visar sig men jag hoppas få klarhet i det.

Sköt om dig så länge!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *