Vad kommer hända?

Hej! Jag var tillsammans med en urgullig kille men vi har gjort slut så han inte vill ha distansförhållande och han är i lumpen till nästa juni men han har även planer efter lumpen att gå på högskola där. Jag kände att vi var soulmates. Vad kommer hända,hittar vi tillbaka till varandra igen? Undrar även om min kompis och jag kommer bli bästa vänner igen? Om det inte blir så kommer jag någonsin hitta andra bra vänner och min soulmate igen…finns det någon där ute för mig? Att få svar på detta skulle betyda mycket. /Josefine

Hej Josefine! Just nu ser jag inget förhållande mellan ditt ex och dig tyvärr så att gå vidare är ett steg du bör ta. Ni träffas i framtiden men jag ser inte att ni blir mer än vänner då. Du och din kompis har kommit ifrån varandra och görs inget nu kommer ni inte att hitta tillbaka till varandra! Du hittar din soulmate och vänner där ute men varför mista den vän du har idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *