Vad väcker mig på nätterna?

Hej! Jag har några frågor om vad det är som väcker mig om nätterna. Jag har läst lite om vad det kan vara, en del säger att det är något som kroppen producerar innan vi somnar som gör att vi kan få "syner" så vi tror att det står någon vid sängen. Andra att det faktiskt är någon ande, spöke. Jag vet inte vad jag ska tro. Oftast blir jag rädd och jag tycker det är otroligt jobbigt. En gång kunde jag inte ens andas, det kändes som att spöket ville komma åt min själ, det var så fruktansvärt och jag trodde att jag skulle dö på riktigt. Detta har som tur slutat men nu har jag åter igen börjat få besök och känner att jag måste få veta. M.V.H Anna

Hej Anna! Det första du beskriver är "Astral Katalepsi" och är mycket obehagligt att uppleva.(Vet av egna erfarenheter,och även jag har varit "övertygad" om att ngn velat mig ont,en ande,väsen eftersom det upplevs så men då jag gett mig själv "flygförbud" och bett om hjälp har fenomenet upphört.Förklarar närmare nedan…) Under perioder av livet när man genomgår förändringar,är sjuk eller stressad och orolig för saker och ting gör ens egna "andedel"(vi är ju andliga väsen i fysiskt kropp som håller andedelen fången – enkelt förklarat) som man alltid har inom sig "utflykter via astralresor". Kanske för att söka nära och kära på andra sidan eller för att besöka tidigare liv eller allmänt för att på egen hand utan ditt styrande medvetande söka svaren på frågor du ställer dig under vakentid. Det som då kan hända är att ditt medvetande vaknar och blir medveten om att du är "påväg ut" vilket kan upplevas som någon håller på sno din själ,när det egentligen är att du blivit medveten om att "du själv håller påsticka iväg på en snabb resa i andevärldens svärer". Kan upplevas fruktansvärt obehagligt!!!.Det kan upplevas som man håller på dö rent ut sagt. Men värre upplevs nog när ens egna ande är påväg tillbaka in i kroppen och ens medvetande vaknar och blir medveten om vad som sker. Kroppen kan vara fullständigt paralyserad,man kan höra höga dån,tjut eller alla obehagliga ljud samt uppleva hur en hotfull skugga böjer sig över en som man inte kan värja sig mot.Alla sinnen signalerar fara och hur man än skriker på hjälp kommer inte ett ljud över ens läppar. Men i grunden handlar det om att du vägrar släppa in dig själv!. Normalt sker detta var och varannan natt utan att vi inte märker av det eller påverkas av det.Det vi kan uppleva efter astralresor är att vi känner oss trötta el som en vän sa "jag känner mig som jag blivit överkörd av en buss och har blåmärken överallt" samt att man kan ha svaga minnen av att man mött personer och sett saker man borde känna igen. Är man som jag ovan beskrev i en psyksik,fysisk eller på annat sätt stressad/känslomässigt labil och sover oroligt är det lättare att ens medvetande vaknar och upplever fenomenet som något obehagligt spöklikt fruktansvärt jobbigt!. Detta fenomen beskriver Mediumet Sylvia Browne i boken "drömguide" som finns att köpa som pocketbok för ca 60-70kr i en vanlig bokhandel.Den går även att beställa i en vanlig bokhandel. Sedan kan det också vara så att du samtidigt verkligen har närvaro av andar.Det verkar som så att när du är mer känslomässigt "labil" och stressad och oroad av olika anldeningar drar till dig energier.Är du medveten om det och har märkt sambandet? Du kan ju när du vet med dig att du har dessa perioder i livet ge dig själv "flygförbud" dvs be om att du inte vill göra astralresor! Du kan även sova med en bibel eller en annan bok som står för helighet på ditt bröst eller vid din säng för att få ro under dessa perioder. Det är viktigt att man använder sig av sin fria vilja och sätter gränser och markerar vad man vill behöva stå ut med eller inte!Fundera på det jag skrivit och hör gärna av dig igen om det är ngt mer du undrar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *