Var det min bortgångna farfar?

Hej! Nu i sommar passade jag min fasters lägenhet. En kväll satt jag på sängen i hennes sovrum och tittade på sängen och lyssnad på min mp3. Helt plötsligt fick jag n sådan fruktansvärd ångest och panik. Hjärtat slog som det aldrig gjort förr. Det varade i bara några 5 sekunder. Sen känd jag någonting lätt mot min rygg. Det kändes som en hand och från den handen blev det en värme som sedan spred sig längs ryggen och utöver hela kropen. Det gick så fort och jag blev genast så lugn. Så lugn har jag aldrig känt mig förut. Efter det kände jag mig iaktagen från sängen men det störde inte mig. En person som jag inte kunde se stod vid andra sidan sängen och tittade på mig. Jag blev varken rädd eller sånt. Jag var bara helt lugn. Min farfar gick bort i cancer när jag bara var 6 år gammal. Jag har alltid hört av folk att han älskade sitt första barnbarn (jag) och min faster har flera gånger sagt att han finns kvar i lägenheten och att hon känt hans närvaro. Så nu undrar jag. Var det min farfar som lugnade ner och visade sig för mig den kvällen?

Hej Emelie! Svar Ja.Det du reagerade på så stark var en negativ energi från en ande som passerade förbi dig.Det gjorde så du fick mer eller mindre panikångestkänsla "från ingenstans".Din farfar har varit på andra sidan och vänt och känns ljus och trygg och full av värme och kärlek.Han har en stor kärlek till sin familj och brukar vaka över er och över den som för stunden behöver det.Han håller ett öga på er alla.Det var hans trygga hand du kände.Och hans värme och positiva energi var mycket klarare,bestämdare och starkare än den negativa energin och kunde därför mota bort den med sin närvaro.Du blev lugn.Och genom åren kommer han nog finnas vid din sida vid tillfällen du behöver tröst och skydd. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *