Varifrån kom skriken?

Hej När jag va liten och sov över hos farmor och farfar så väcktes jag på natten av hemska skrik – de va överallt,,inom mig och utanför.. kan inte förklara.. var inte grannar eller dyl som jag minns det. höll på länge oxå. Låg mellan mina farföräldrar i sängen men de vaknade aldrig och det förvånade mig… var det bara jag som hörde och i så fall vad?? mest va det en kvinnas ångest skrik tack

Hej Lotta! Jag får sagt at du som lite var väldigt öppen. Vid den upplevelsen du hade,hade du gjort en astralresa och hamnat i en svär/minnesplats efter en händelse där "det fanns andar som sökte hjälp" och du upplevde deras känslor,förtvivlan och rop på hjälp och upplevde det de gick igenom/upplevde. (Jag uppfattar platsen som en plats där en olycka eller något traumatiskt skett där flera är inblandade och deras känslor har lämnat avtryck) Även när du vaknade som "stannade du med ditt medvetande" kvar i denna svär och kunde höra dem innan vägen dit stängdes och fenomenen upphörde. Eftersom det var du som gjort astralresan, var det också bara du som var länkad till denna plats och endast du kunde höra dessa. Det är den förklaring jag kan ge dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *