Varit med om mycket, Uku bland annat

Jag har varit med om mycket oförklarligt i mitt liv men också alltid varit intresserad av detta område. En gång när jag sov så lämnade jag min kropp och sköt upp i en svart rymd, träffade där okända män som sa att jag måste tillbaks… jag ville inte utan sa att jag hellre ville med dem… när jag landade i kroppen.. va så märkligt. kände mig fången på nåt vis igen, och kroppen kändes inte som min för en stund – bara som en börda… Är detta vanligt att uppleva? och att jag inte ville tillbaks??? Hade under denna period i livet stressigt med småbarn och en trasig relation, e det kanske lättare att uppleva sånt då? tack

Hej Lotta! Det du beskriver är ett väldigt bra exempel på sk Astralresor. Oftast är det när vi ligger väldigt avslappnande eller sover som "det som inne" i vår fysiska kropp och vi kan kalla själen vår egen ande dvs det som är vårat samlade medvetande,den biten av oss som är evig och odödlig och efter vår död kommer till andra sidan för att sedan återfödas. "DEN" ger sig ut på utflykter i form av astralresor. Du har rätt i att det är vanligare med astralresor när vi lever under stressade förhållanden,är ledsna,söker svar på olika livsfrågor osv. Då har våran själ en starkare behov av att lämna vår fysiska kropp för att söka svar på frågor,"fly från verkligheten" och hämta tröst från anhöriga på andra sidan eller från andra svärer som vi är bekanta med, men som vi inte minns när vi är vaken. Detta är ett ganska vanligt fenomen och något som många frågar om.Ofarligt men kan vara tröttsamt om det händer för ofta då kroppen behöver sömn. Är man benägen att göra mycket astralresor kan det vara ett tecken på att se över ens verkliga vardag och liv,för det är oftast där vi finner orsaken till att vi om natten "flyr iväg", istället för att sova så kroppen blir utvilad och får den sömn den behöver. Jag uppfattar att dessa "väktare",(som såg till att du inte fel) du mötte gav dig en slags frihetskänsla och trygghet som du just då inte hade i din vardag och därför kändes det mer naturligt för dig att "stanna". Besvikelsen över att bli "tillbaka skickad" gjorde det också svårare för din själ, att direkt känna sig bekväm i att åter hamna i denna fysiska kropp den nu är fångad i. Jag hoppas att förklaringen ger lite klarhet i dina funderingar kring detta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *