Vem ser mitt barn?

Vi har en dotter som har vid 2 tillfällen frågat av mig, mamma vem är det där.Mitt på dagen på samma ställe.Jag tror mig ha sett en skugga som sveper in i vårat sovrum ibland. Vad är detta?

Hej! Det är korrekt att din lilla tös ser något.Det jag kan uppfatta är energien av en ande som har även eran energi så från det utgår jag från att det är en avliden släkting. Energin är manlig. Den dras till något föremål ni har i sovrummet samt på den plats där den brukar stå och titta på er. Kolla igenom om ni har några ärvda saker/möbler/tavlor/speglar på dessa platser. Tyvärr kan jag inte vara tydligare än såhär då denna ande är väldigt tillbakadragen och inte vill ha min uppmärksamhet och jag respekterar det samt att den är väldigt otydlig i sin form och även för mig mest ser ut som ett suddigt dis. Jag känner dock ingen obehag från den.Den vill varken ge mig namn eller tillhörighet.(det jag kan ändå uppfatta är att den tillhör din dotters pappas sida av släkten) Ni får kolla upp lite bland era saker,vad som tillhört vem, så kanske det klarnar för er mer än för mig.Och är det något mer ni vill fråga om så hör av er! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *