Närvarande ande? Fråga besvarad 2014-02-28

Hej
När min kompis och jag satt i mitt kök igår och pratade om andevärlden och tände ett ljus och bad om beskydd, hade jag min mobil telefon på på bordet. Sen när jag tog ett kort på min kompis kunde jag inte trycka fram bilden för den fastnade och bara stod och rullade. Jag gick ur och in igen på appen och skulle försöka igen få upp bilden men det rullade hela tiden. Stängde av den och sen gick det. Min kompis Ulle fick rysningar och frös och fick knottrig hud om och om igen,,,har aldrig hänt förut.

Kan du se om någon var närvarande?

Det har hänt att tv n i min dotters rum sattes på när jag var därinne och då svarade du att inget konstigt förekom därinne…att tv kan sättas på av andra störningar i samhället!!! Men på nätet om man läser överallt sägs det att de vill ha uppmärksamhet genom att just sätta av tv,radio .. sänka volym och höja mm.

Det känns som jag har besök fast du inte kan känna av något. Men hade vi det igår?
Mvh m

 Fråga besvarad 2014-02-28

Hej !

Och jag väljer att publicera detta mejl från dig också då det hänger samman med de andra insända mejlen jag har besvarat idag. Allt hänger ihop med de svaren jag redan gett dig. 😉

Upplevelse- Fråga besvarad 2014-02-28

Strumpor- Fråga besvarad 2014-02-28

Tejp- Fråga besvarad 2014-02-28

Kvinna-Fråga besvarad 2014-02-28

 

 ~ If you are searching

            for the absolute truth

              and believe only the things

                    you can see and touch,

                         stop wandering,

                                                                                 …         just close your eyes and look within!! ♥ ~

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *